Valg af energikonsulent

10 november 2019 Frederik Mikkelsen
Valg af energikonsulent

Bor du i Silkeborg og overvejer du at få undersøgt, om det er muligt at få en hulmursisolering i dit hus, er det en god ide at google energikonsulent i silkeborg. En energikonsulent kan, ud over at undersøge, om det er muligt at få en hulmursisolering, også give råd og vejledning til den bedste og billigste løsning.

 

Hvad er en hulmursisolering?

En hulmursisolering er en billig og meget effektiv form for isolering. Især huse fra før 1980 kan med fordel undersøge om det er muligt at få en hulmursisolering. Typisk er et hus bygget op med en ydre og indre mur og det område imellem de 2 mure er der hvor man med fordel kan isolere og spare meget på varmeregningen. Hvis en energikonsulent har vurderet, at det er muligt at isolerer, kan man spare op til 15.000 kr. om året på varmeregningen. En hulmurs isolering koster et sted mellem 10-30.000 kr. så investeringen er hurtigt tjent ind igen.

 

Valg af energikonsulent

Det er en god ide at tjekke på internettet inden du vælger en energikonsulent, om han eller hende har et godt ry. Husk at folk med en dårlig oplevelse, er meget bedre til at skrive, end hvis man har haft en god oplevelse. Derudover skal du tage de vildeste og mest positive anmeldelse, med et gran salt. Venner af konsulenten eller virksomheden, har ofte for at gøre en vennetjeneste, det med at skrive en anmeldelse, der er positiv langt ud over hvad der er realistisk. Det er også ofte en god ide at indhente 3 eller flere tilbud. Også gerne fra en af de mindre nabobyer. De har ofte færre og billigere faste omkostninger og er derfor, trods den lidt længere rejsetid meget konkurrencedygtige. Ved at få 3 eller flere tilbud sikre du dig, at du ikke vælger den dyreste, der er på markedet.

 

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk

24 august 2015

Bedemand i Nyborg