Vælg ikke en advokat fra, fordi du er bange for, at det er for dyrt

21 september 2016 Emilie Jacobsen

Der er mange situationer, hvor det er godt at have en god advokat. Det er både i forbindelse med negative oplevelser som ulykker og død og i forbindelse med positive oplevelser som huskøb og opstart af virksomhed. Der er mange, der er fristede til at vælge advokaten fra, fordi de har ry for at være dyre. Det er at gøre sig selv en bjørnetjeneste – på den dårlige måde. Man kan risikere at skylde rigtig mange penge væk, fordi man ikke har læst kontrakter eller lignende ordentligt. Ofte ville det være noget, som en trænet advokat ville have opdaget med det samme. 

Hos Hviid Adokvater har de afdelinger i hele landet og blandt andet også i Vejle. De kan derfor hjælpe dig med at finde en god advokat inden for en række forskellige områder. Det kan være i forhold til at skrive testamente eller at udrede arvespørgsmål. Det kan også være i forhold til at oprette ægtepagt eller særeje, når man bliver gift, så begge parter er sikret ved en eventuel skilsmisse. Det kan også være ved at hjælpe med at starte eller drive virksomhed. Her kan de udpege alle de faldgruber, som folk typisk falder i, og som kan komme til at koste dem mange penge. De kan også hjælpe, hvis du har været ude for en ulykke og har brug for at få erstatning i forhold til tabt arbejdsfortjeneste. Der er dermed en lang række områder, hvor du kan få hjælp. 

Advokater har en høj timeløn, det er ikke til at komme uden om. Hvis du har en virksomhed, står til at få en erstatning på flere hunderedetusind eller lignende, vil det derfor ikke være så mange penge, i forhold til hvor mange penge advokaten kan hjælpe dig med at få. Det er derfor en god investering at gøre rent økonomisk. 

Når det kommer til testamenter og ægtepagter, er det måske så meget en økonomisk investering, som det er en investering i at forblive venner fremover. Arvesager og skilsmisser kan få de værste sider frem i folk og virkelig splitte familier ad. Folk, der engang elskede hinanden, kan finde på de forfærdeligste ting, når ægteskabet ophører, og det eneste, de tænker på, er at få fat på den andens penge. 

Det samme kan ses med søskende, der kan blive dødeligt uvenner, når deres forældre dør, fordi de føler, at de har mere ret til at arve, end de andre har. 

Læs mere på http://hviidadvokater.dk/ 

Flere Nyheder