Udnyt tiden til PowerPoint kurser

20 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Udnyt tiden til PowerPoint kurser

Måske er du faldet over en artikel, der beskriver, hvordan det er forståeligt, at man ønsker mest udbytte af de gode kurser i IT fra de excellente folk fra 4D.dk, hvilket blandt andet kunne være i forbindelse med PowerPoint kurser, Excel kurser, Office 365 kurser og meget andet.

Men her kom der også lige en formaning om, at man ikke skulle kapre undervisningstiden og tage patent på den, som om man er verdens centrum, der tager fokus fra de andres indføring og forståelse for at blive klogere på det givne emne, man bliver undervist i.

Dette er ganske korrekt, men det er sådan set også en svær middelvej at befinde sig i.

For man skal heller ikke ende i den helt anden grøft, hvor man bliver for ydmyg over, at måske en anden har betalt kurset for en, og de andre kursister ligeledes er gået med til at tage del i kurset på bekostning af egen betaling eller fra en mæcen, at man glemmer helt at deltage i undervisningen.

Vi mener ikke, at man døser hen, fordi undervisningen er for kedelig, for den slags sker ikke med kurser fra 4D.dk, men simpelthen fordi, man frygter at tage tid fra de andre kursister og deres dyrebare tid, så man ikke vil “spilde tiden” med selv at stille spørgsmål eller ønske en forklaring uddybet.

Man kan ende med at gøre sig selv en bjørnetjeneste i den forbindelse.

For man HAR i lige så høj grad krav på at få lov til at få lige så højt udbytte af kurset, som alle de andre deltagere har, så du er i din gode ret til at stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen – på lige fod med de andre.

Der vil altid være nogle, der deltager mere end andre, fordi alle kursister er forskellige, men du skal vitterligt også selv føle, at du får valuta for dine kursuspenge. 

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk

24 august 2015

Bedemand i Nyborg