Julefrokost? Lej en professionel poledancer!

07 november 2017 Astrid Pedersen
Julefrokost? Lej en professionel poledancer!

Hvis du står for at arrangere firmaets julefrokost, og du ikke helt ved, hvilket festligt og farverigt indslag, der skal sætte kulør på aftenen – hvorfor så ikke bare fyre den max af med en dygtig poledancer?

Mandlig poledancer – en opvisning i kropskontrol og musikalitet

En dygtig og professionel mandlig poledancer leverer nemlig ikke blot en vel tilrettelagt strip tease – du får et gennemkoreograferet show, i hvilken alle aspekter af dygtigt tilrettelagt koreografi, menneskelig muskelstyrke, smidighed og kropsbeherskelse samt rytmesans træder tydeligt frem.

Poledance er ikke kun mandestrip

Det er klart, at den halvnøgne krop fylder meget, men den overlegenhed, hvormed den skinnende pole betvinges, overskygger hurtigt det erotiske aspekt. Alle kan nyde en flot poledance opvisning, og måske blive inspireret til selv at prøve. Og én ting er sikkert: En poledance, udført af en dygtig og veltrænet mandling danser, skal nok bringe rødmen frem i kinderne – og smilet frem om læberne – på festens kvindelige deltagere!

Løft stemningen med en mandlig poledancer fra poledancer.dk

Når du hyrer en poledancer fra poledancer.dk, er du garanteret et 100% professionelt show – og du kan selv være med til at bestemme, præcis hvor meget af showet der skal bestå af poledance, og hvor meget der skal bestå af mandestrip.

 

Flere Nyheder