Hvornår på døgnet skal man helst lave en gulvafslibning?

20 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvornår på døgnet skal man helst lave en gulvafslibning?

Ved du hvad, du skal sådan set ikke bekymre dig om tidspunktet til, hvornår du ønsker at få slebet dit gulv ned.

Det er nogle lidt andre faktorer, der er mere vigtige at tage højde for i forbindelse med at slibe dit trægulv ned, men bare for at komme spørgsmålet om tidspunktet på døgnet som det mest velvalgte til livs, så benytter vi lige lidt tid her til at komme helt til bunds i det, så du ikke skal spekulere mere over det.

Det afhænger selvfølgelig af, hvilket gulvafslibningsfirma du har valgt til opgaven, og det er en fair antagelse at mene, at disse helst vil udføre deres arbejde under de mest almindelige arbejdstimer på en almindelige hverdag, som er mellem klokken 6 og 17-18-tiden.

Om muligt kan du støde på firmaer, der gerne arbejder om natten og i weekender og på helligdage, men som udgangspunkt skal du ikke forvente dette, da det er mere reglen end undtagelsen, at det sker.

Dog kan du være heldig at lave en aftale med et gulvafslibningsfirma i forhold til den tid, der skal bruges på at slibe gulvet ned, hvor de måske udnytter en time eller to mere end ellers antaget – mod betaling – for at overgå deres bud på en deadline, hvis der bliver tale om overarbejde.

Muligheden kan jo være der for, at du skal have slebet gulvet ned for at kunne indvie det med gæster til bords ved en middag i samme lokale snart, og så skal det jo gerne indberegnes, at gulvet er parat til at blive brugt i den anledning.

De andre elementer, som vi nævnte i indledningen af denne artikel, er nemlig det, som du mere skal have in mente ved at få slebet dit gulv ned, end tidspunktet på døgnet: Tiden det tager at slibe gulvet ned.

Her spiller elementer som skaden på gulvet, arealet og tiden, efterbehandlingen skal have for at virke, ind. Sidstnævnte kan godt tage en rum tid.

Der skal du som udgangspunkt ikke planlægge noget vigtigt til brug på dette gulv, der lige er blevet slebet ned, kort tid efter.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk

24 august 2015

Bedemand i Nyborg