GKService – billig og effektiv gulvafslibning overalt på Fyn og det meste af Sjælland

06 september 2017 admin
GKService – billig og effektiv gulvafslibning overalt på Fyn og det meste af Sjælland

Der kan være flere grunde til, at gulvene i din bolig trænger til en gulvafslibning. Det kan være slitage eller ridser efter kæledyrs klør eller møbler. Det kan være, at du har haft gulvtæpper liggende, men nu gerne vil have pæne trægulve i din bolig. Uanset hvad årsagen er til, at du gerne vil have en gulvafslibning, så kan det anbefales at hyre et professionelt firma til at løse opgaven. GKService er et firma med base i Svendborg, som kører ud til kunder overalt på Fyn og størstedelen af Sjælland, og de ansatte har stor erfaring med gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling. Bor du eksempelvis i Faaborg og har brug for en dygtig og hurtig gulvafslibning til lave priser, så kan du kontakte firmaet her https://gkservice.dk/gulvafslibning-faaborg/.

GKService giver dine trægulve nyt liv

Med en professionel gulvafslibning og efterbehandling bliver dine trægulve strålende at se på igen. Slid, ridser og kedelige mørke pletter forsvinder, og du får i stedet de flotteste gulve, som med den rigtige efterbehandling får en lang levetid. Du kan vælge mellem forskellige typer af efterbehandling alt efter, hvor stor slidstyrken skal være, og om de skal være nemme at holde. Lak- og oliebehandling er det, som giver bedst slidstyrke og er nemmest at holde. Maling er en anden mulighed, hvis du f.eks. ikke bryder dig om træets struktur og farve og foretrækker, at gulvene bliver malet hvide eller i din yndlingsfarve.

Understreg din personlige boligstil med flotte trægulve

Velholdte trægulve bidrager på en præsentabel måde til boligens samlede udtryk, og med trægulve kan du også understrege din personlige boligstil. Vælger du f.eks. ludbehandlede gulve, hvor der tilføjes en hvidpigmenteret olie, så får gulvene et flot lyst udseende, som passer godt til den skandinaviske boligstil. Du kan også lade dine ludbehandlede gulve få sæbe, så de bevarer deres naturlige look. Lakbehandlede gulve får en varm farve og er nemme at holde rene. Det er helt op til dig, hvilken løsning du ønsker, og GKService står klar til at hjælpe dig.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk

24 august 2015

Bedemand i Nyborg