Gamle løsninger til en VW Polo

30 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Gamle løsninger til en VW Polo

Bare fordi, man har købt en VW Polo brugt, er det så ensbetydende med, at den er fortid og ikke kan bruges længere?

Nej, det er den jo næppe, for ellers ville man jo ikke købe den med henblik på at bruge den aktivt, medmindre den bare skulle stå som en del af en samling, hvilket kræver en del plads, hvis man vil have en seriøs samling.

Men faktisk er gammelt ikke ensbetydende med dødt eller ubrugeligt, og nyt er ikke det samme som, at det er det bedste i verden.

For antag nu, at du har valgt at køre en tur i din brugte VW Polo, der kører som en drøm, fordi den er vant til at køre på vejene og ikke lige skal køres til, som en ny VW Polo nok ellers skulle det.

Så vil du køre ad nogle nye veje, end du er vant til, både for at se noget nyt og anderledes, men også fordi du gerne vil tjekke, hvor meget bilen egentlig kan holde til ved at køre i måske noget lidt mere bakket terræn.

Det er ikke altid lige nemt at finde sådan et område i Danmark, men det kan lade sig gøre, selvom det måske kræver en tur til det midtjyske.

Er heldet heller ikke med dig her, eller du savner flere udfordringer, så må du jo over grænsen til Sverige, Tyskland eller videre.

Men så kan du løbe ind i et problem, der heldigvis er ved at være saga blot i Danmark: områder uden signal.

Tænk så, hvis GPS’en i bilen eller telefonen ikke kan lokalisere din position, eller kortet ikke er opdateret. Hvad gør du så?

Her er en gammel løsning faktisk bedst, for du kan have et gammeldags kort liggende af den fysiske art, som man skal læse sig frem til.

Godt nok er det måske ikke opdateret heller, men det er nemmere at orientere sig med og danne overblik end på en GPS.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk

24 august 2015

Bedemand i Nyborg