Få dine minder foreviget på et fotolærred

06 september 2016 Marie Pedersen

Det siges at ét billede siger mere end 1000 ord. Ved hjælp af et billede kan unikke momenter og glade øjeblikke foreviges. Takket være moderne teknologi er dette en mulighed, og takket være Sumopix.com er det muligt at tage skridtet videre. Hos os kan du få trykt dit fotografi på et lærred, og du kan frit vælge mellem over 500 forskellige størrelser. Du kan også sammensætte flere billeder i en collage, f.eks. årets ferieminder, billeder fra en stor familiebegivenhed eller noget helt tredje. Det er næsten kun din fantasi der sætter grænser.

Tag selv billedet – eller lad andre om det

Sumopix.com hjælper dig med at forevige dine minder, og ved at benytte dig af vores service får du mulighed for at pynte dit hjem med unik vægkunst i form af dit eget fotografi på et lærred. Hvad enten fotografen er dig selv, eller du blot har fundet billedet på nettet, kan du på vores hjemmeside nemt og hurtigt udfylde de oplysninger vi skal bruge, for at lave billedet om til det ønskede størrelse fotolærred. Du kan også benytte dig af vores billedbank, som rummer flere millioner billeder. Dette giver dig langt flere muligheder end en tur i IKEAs afdeling for vægpynt ville gøre. Brug sidens søgefunktion til at indtaste et søgeord efter eget valg. På den måde kan du finde frem til lige nøjagtigt det motiv, du ønsker at se, og finde ud af hvad der fremover skal pynte på din væg.

Glæd dig selv eller en anden

Et fotolærred eller et andet unikt produkt fra Sumopix.com kan både være en gave til dig selv eller til en anden. Bruger du hvert år uendelige mængder tid på at overveje, hvilke gaver du vil forære dine kære? Løsningen er måske tættere på end du tror. Personlige gaver er de bedste gaver, og hvad er mere personligt end et minde som kan pynte på væggen og i hjertet? Du kan læse meget mere om fotolærreder på vores hjemmeside https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, hvor du også kan læse om hvilke muligheder du har for at gøre billedet helt unikt. Vælger du for eksempel at få trykt dit billede på mere end blot ét lærred, således at du har f.eks. 4, 6 eller 8 lærreder, som til sammen viser dit billede, er dette også en mulighed. Denne effekt kan give mere luft og skabe dynamik i værket. Glem populære kunstnere og værker der koster flere tusind kroner. Med hjælp fra Sumopix.com er du selv kunstneren bag dine billeder.

 

Flere Nyheder