Dit eget arkitekttegnet hus

15 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Dit eget arkitekttegnet hus

Hjemmet har mange synonymer: Domicilet, hvilestedet, boet, husstanden.
Man kan jo ligefrem koge områder i huset ned til betegnelser: Hyggekrogen, hjemmekontoret, pulterkammeret.

For ens hjem er jo netop dér, hvor man bruger det meste af ens tid eller i hvert fald ønsker at bruge mest tid, for på arbejdet længes man efter at komme hjem. Når man er på ferie, ser man også frem til at tage tilbage til der, hvor man bor.

Man har jo i de fleste tilfælde selv valgt ens hjem og hus, og man har nok gjort det efter nogle specifikke krav og forventninger til alt fra indretning, udformning og omgivelser. Selv mennesker, der normalt ikke er kræsne, ved godt med dem selv, at de forventer at bruge lang tid i huset gennem flere år, måske endda ved at stifte familie og opfostre børn der, så derfor går man ikke på kompromis med særligt mange elementer ved, hvad man forventer af ens nyindkøbte hus.

Men tænk nu, hvis man slet ikke havde brug for at gå på kompromis med husvalget!

Hvad nu hvis, du selv kunne bestemme, at du kunne bo i et hus, der var formet efter dine dybeste og inderligste ønsker til, hvordan det så ud indenfor og udenfor?

Det kunne være et futuristisk hus som det, du ser her ovenover eller en lettere isoleret hytte, som den herunder:

Det ville næsten være drømmescenariet, hvis du helt selv kunne bestemme alt fra de mindste detaljer indendørs til de store facaderammer udendørs.

Den slags kan du gøre med et arkitekttegnet hus.

Så skal du ikke længere kigge på brugte huse i en uendelig strøm for at finde det, der nogenlunde passer til dig, hvorefter du renoverer det til den store pengepung og skal leve i et byggerod i flere år, før du kan leve i din – nogenlunde – husdrøm.

Et arkitekttegnet hus er netop skabt med lige dine specifikke drømme og behov for øje således, at du virkelig kan føle dig som en stolt husejer med et helt unikt hus.

Flere Nyheder