Billige rengøringsprodukter til det professionelle rengøringsfirma

23 august 2016 admin

Er I et professionelt rengøringsfirma, som leder efter en leverandør af gode rengøringsprodukter, så finder I mere inspiration her på siden http://rengørings-info.dk/ til, hvor I finder de bedste produkter til de billigste priser. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at finde en grossist, som både leverer kvalitet, og som samtidig tilbyder en ordentlig pris. Rengros.dk er en grossistvirksomhed, som er specialiseret i at sælge kvalitetsprodukter til erhvervskunder, og her kan I bestille alt, hvad I har brug for at produkter til rengøring og få det leveret lige til døren til favorable priser. Produkterne er kendte kvalitetsmærker som f.eks. Vikan, Abena, Vileda og Wisp.

Stort udvalg af rengøringsartikler, rengøringsmidler og papirvarer

Hos Rengros finder I et stort udvalg af rengøringsartikler som eksempelvis altmuligklude, mopper, spande, åndedrætsværn, bomuldshandsker, microfiberklude m.m. I webshoppen er også et stort udvalg af rengøringsmidler til bl.a. universalrengøring, gulvpleje, gulvvask, toiletrengøring, sanitetsrengøring og grundrengøring. I kan vælge mellem et stort antal papirvarer som eksempelvis papirhåndklæder, håndklæderuller, Jumbo toiletruller, køkkenruller, toiletruller og dispensere. Har I brug for udstyr til vinduespudsning, finder I vinduesskrabere, indvaskere, spande, klude, vinduessæbe, teleskopstænger, glasskrabere og klinger samt meget andet. Med Rengros.dk som leverandør kan I altid få leveret præcis de mængder varer, I har brug for til en god pris.

Robuste rengøringsvogne og rengøringsmaskiner

Det gør rengøringsarbejdet nemmere, når man som rengøringsassistent har en ordentlig rengøringsvogn. Rengros.dk tilbyder et stort udvalg af robuste rengøringsvogne som f.eks. Combivogn drypsystem og Ergo Dryp, der fås i flere størrelser og er ergonomiske. I kan desuden vælge mellem et større sortiment af rengøringsmaskiner som f.eks. støvsugere, gulvvaskere, feje- og sugemaskiner, skure- og polermaskiner, tæpperensere og damprensere. Rengros.dk lægger vægt på god kundeservice, og I kan altid få råd og vejledning inden et køb, ligesom Rengros.dk også tilbyder demonstration af produkter. Med Rengros.dk får I en kvalitetsbevidst leverandør, som gør alt for at imødekomme jeres behov og levere netop de produkter, I har brug for til markedets bedste priser.   

Flere Nyheder